In de zomer wordt onze huid blootgesteld aan zon, wind, hitte, water en airco en droogt op die manier makkelijk uit. Daarnaast verhoornt je huid extra snel, wat het opnamevermogen van je huid vermindert.

Voorbereiding
Zaak om je huid goed voor te bereiden met een reinigende en hydraterende behandeling en daarnaast met een bindweefselmassage de collagene- en elastine vezels een extra boost te geven, zodat je huid het vocht beter vast kan houden. De Summer Treatment van MOOI In Balans voldoet hier prima aan, daarnaast worden je wenkbrauwen ook nog eens geëpileerd/gewaxt en je wenkbrauwen en wimpers geverfd.

Thuisverzorging: reinigen & hydrateren
Vergeet niet om naast je dagelijkse verzorging je huid thuis ook extra te verzorgen. Bevrijd je huid dagelijks van vuil, huidschilfers en de restanten van je zonbescherming. Dit doe je gemakkelijk met de zachte maar krachtige dieptereiniger Dr. Hauschka Reinigingscrème. Met een goede reiniging raakt je huid niet verstopt en kan je huid goed voedingsstoffen opnemen.
Verstevig en verfijn je huid daarnaast 1-2 per week met Dr. Hauschka’s Vitaliserend Masker. Dit intensieve masker staat niet voor niks in de top 5 van meest populaire Dr. Hauschka producten. Wanneer je het Vitaliserende Masker in de koelkast bewaart, kun je hem zelfs als verfrissend After Sun Masker gebruiken.
En last maar zeker niet least: drink voldoende water!!

Beschermen tegen UVA- en UVB-straling
Een goede manier om je huid tegen de zon te beschermen is: eerst je dagcrème aanbrengen, even laten inwerken en daaroverheen je zonnebrandcrème met minimaal factor 30. Je huid heeft dan de goede bescherming tegen de zon en een goede verzorging tegen het uitdrogen en vrije radicalen vanuit je dagcrème. MOOI In Balans heeft de fijne zonbescherming van Piura in haar assortiment ( € 26,95). De beschermingsfactor hiervan is 50 en het hoofdingrediënt is Shea Butter, wat  je huid tegen uitdroging beschermt en prima te combineren is met de dagcrèmes van Dr. Hauschka.

Verzorgd uiterlijk
Wie heeft er niet een hekel aan door hitte en water uitgelopen mascara’s en weggevaagde wenkbrauwen? Door het verven van je wimpers en wenkbrauwen (eventueel met henna) voorkom je dit probleem en zie jij er altijd verzorgd uit.
Wil je niet alleen mooi geverfde wimpers, maar ook nog een krul erin? Ga dan voor de Wimper Volumelift (Lash Volume Lift).
Wekenlang verlost zijn van overtollige beharing is superhandig in de zomerperiode. Waxing is daarvoor dé nieuwe trend. Een waxing treatment met Lycon is met verzorgende etherische oliën superzacht voor jouw huid, ruikt zalig  en verwijdert haartjes vanaf 2 mm. MOOI In Balans geeft jou gedurende deze zomer ook nog eens een leuke korting op de waxing treatment.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *