Massage

Veel mensen hebben een druk en stressvol leven waarbij ze weinig tijd nemen voor zichzelf. Iedereen heeft een moment van ontspanning nodig en een massage is daar uitermate geschikt voor. Massage is huidverbeterend, zorgt voor ontspanning en verbetert de psychische- en lichamelijke gezondheid. Bij MOOI In Balans kun je kiezen uit de volgende massages:

Dr. Hauschka Lichaamsbehandeling – 90 minuten

Deze heerlijke massage waarbij het hele lichaam wordt gemasseerd,  wordt gekenmerkt door een zachte harmonieuze aanraking en door ritmische vloeiende bewegingen. Door deze massage gaan lichaam en geest samenwerken om een algehele verbetering te brengen en heling in gang te zetten. Deze lichaamsbehandeling kan een hulp zijn bij het loslaten en meer tot zichzelf komen. Zo kan zij zowel als versterkend en verfrissend ook als diep ontspannend ervaren worden.

Deze behandeling bevordert de lymfestroom en kan ook prima als detoxkuur ingezet worden bij bijvoorbeeld huidklachten en diëten.

Resultaten:

  • Diepe ontspanning en een algemeen gevoel van welbehagen.
  • Losmaken van geestelijke en lichamelijke verkrampingen.
  • De opbouwende levenskrachten worden versterkt en daardoor de gezondheid en het zelfherstellend vermogen.
  • De lymfestroom wordt bevorderd en de uitscheiding wordt gestimuleerd.
  • Op emotioneel gebied een gevoel van doorstroomd zijn, lichtheid, orde en innerlijk evenwicht.

Aan te bevelen bij:

  • Piekeren, spanningen en onrust
  • Bij kouwelijkheid
  • Bij lage energie
  • Als detox

Klassieke Massage – 60 minuten
Dit is een van de oudste massagevormen die wij kennen en richt zich voornamelijk op de spieren. De massage stimuleert de doorbloeding, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie.

Na een klassieke ontspanningsmassage zit je letterlijk en figuurlijk lekkerder in je vel.

We beginnen de massage met een heerlijk ontspannend voetenbad met een van de Dr. Hauschka Baden. De massages worden uitgevoerd met de aromatische lichaamsoliën van Dr. Hauschka met elk een eigen therapeutisch effect, wat de massage een nog diepere werking geeft.

Bij de Lichaamsmassage worden schouders, nek,  benen, voeten, buik, armen en handen gemasseerd.
Daarnaast kun je kiezen uit de volgende deelmassages: schouders-nek-rug en schouders-nek-rug-achterkant benen.

Verstevigende behandeling voor de benen – 45 minuten
Deze behandeling is voor vrouwen met verslapte of vermoeide benen en om cellulite te behandelen. Naast gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging geeft deze Dr. Hauschka behandeling zeer goede resultaten bij de versteviging van het bindweefsel. Verschillende grepen ondersteunen de circulatie- en reinigingsprocessen op een effectieve manier. Door de lymfestroom te stimuleren verstevigt de huid van de benen zichtbaar.

De behandeling wordt in kuurvorm gegeven. Daarnaast krijg je een thuisverzorgingspakket met advies en oefeningen mee naar huis.

Ontspannende Voetreflexmassage – 20 minuten
Een voetreflexmassage ontspant en herstelt de balans. Bij deze korte versie van voetreflextherapie ligt het accent meer op het ontspannende effect. Dit is tevens een mooie manier om kennis te maken met voetreflextherapie. Meer informatie over voetreflextherapie vind je hier.

Hotstone Massage – 45 minuten
Een hotstone massage is zoals het woord al zegt: een massage met hete stenen. Deze massage heeft een diepe en ontspannende werking. De massage geeft geestelijke rust en werkt nog dagen na op de spieren. Meer informatie over de hotstone massage vind je hier.

Klik hier voor een overzicht van alle prijzen.