December aanbiedingen

Wil jij nog even een moment voor jezelf voor de drukke decembermaand begint? Mooi in Balans heeft deze ontspannende behandelingen voor jou in de aanbieding. De aanbiedingen gelden tot en met 15 januari 2021.

Misschien wil je een van deze behandelingen graag aan iemand cadeau doen? Denk dan eens aan het geven van een mooi ingepakte cadeaubon. Een mooi geschenk, en de aanbieding is dan natuurlijk meteen ook langer geldig. Je kunt je cadeaubon bestellen via: www.mooiinbalansjoure.nl/contact en afhalen op afspraak.

Kerstbehandeling:

Duur 75 minuten – Aanbiedingsprijs € 55,00 (normale prijs € 67,00)

Deze ontspannende en verzorgende behandeling bestaat uit: epileren/waxen en verven wenkbrauwen, warme geurende kompressen, reiniging, stoombad en dieptereiniging, gezichtsmassage met penselen, een voedend masker en een massage decolleté, nek en schouders met een van de heerlijke oliën van Dr.Hauschka.
Nog even nagenieten met een kopje thee of koffie met iets lekkers erbij.

Natuurlijk kun je deze behandeling uitbreiden met meer modules. (Meerprijs per module € 6,00)
Meerprijs verven met henna i.p.v. met gewone verf € 10,00.

Winter Wellness Behandeling

Duur 60 minuten – Speciale prijs € 40,00

Een heerlijk voetenbad, een lichaamspakking met een verwarmde, op jou afgestemde heilzame olie van Dr. Hauschka, lekker warm ingepakt, rust, geurige kompressen, drankje ter afsluiting. Na deze behandeling voel jij je als herboren en het weldadige effect houdt nog dagen aan. Laat die drukke decemberdagen nu maar komen.