Voetreflexbehandeling

in april € 35,00 i.p.v. € 45,00

Zoveel tijd we besteden aan de verzorging van ons gezicht, zo weinig aandacht hebben we voor onze voeten. Dat terwijl je voeten letterlijk en figuurlijk aan de basis liggen van je gezondheid. Je hele lichaam – dus al je spieren, weefsels en organen – is namelijk weerspiegeld in je voeten.

Door een voetreflexbehandeling activeer je het zelfhelende vermogen van je hele lichaam. Er ontstaat een betere doorbloeding en je lymfesysteem wordt gestimuleerd. Hierdoor kunnen afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

Voetreflextherapie werkt via de zenuwuiteinden, waarvan de voet meer dan 7000 bevat! Deze zenuwen lopen via je benen omhoog en maken verbinding met andere zenuwen in je lichaam. Wanneer zich ergens in je lichaam een disbalans bevindt, bijvoorbeeld pijn in de onderrug, ontstaan er ophopingen van verschillende chemische stofjes rond de zenuwuiteinden in de corresponderende zone op de voeten. Met behulp van voetreflexologie is het mogelijk om deze chemische stofjes op een zachte manier af te voeren. Ze worden gefilterd door de nieren en via urine uitgescheiden waardoor de balans wordt hersteld.

Een voetreflexbehandeling heeft een diepe en ontspannende werking. Je komt niet alleen fysiek in balans, maar ook geestelijk.

Boek jouw afspraak hier

Hot stones massage

in april € 37,00 i.p.v. € 47,00

Deze massage heeft een heel ontspannende werking en is diepverwarmend op de spieren. Op fysiek niveau wordt de bloedsomloop en de lymfestroom gestimuleerd. Afvalstoffen worden hierdoor sneller en beter afgevoerd. Voedingsstoffen kunnen  weer beter worden aangevoerd.  Blokkades en verhardingen in de spieren worden makkelijker opgelost door de warmte van de stenen en door de massage. De massage werkt nog dagen na op de spieren.
Op geestelijk niveau kun je tot diepe ontspanning komen, waarbij de geest tot rust komt en je los kunt komen van dagelijkse beslommeringen. Van daaruit kun je zaken helder zien en eventueel tot andere oplossingen komen.
Je komt dus geestelijk én lichamelijk in balans.

Boek jouw afspraak hier

De nieuwe kleurtjes lipstick

Om te zoenen zijn de zes prachtige nieuwe en natuurlijke kleuren lipstick van Dr. Hauschka.
Elke lipstick bestaat uit een combinatie van intense kleur en zachte glans, minerale pigmenten en heilzame plantenextracten, oliën en wassen.
Zo geef je je lippen kleurrijke accenten en verzorg je ze tegelijk met hoogwaardige, natuurlijke cosmetica.

Ontdek jouw nieuwe favo kleur

Op de foto van boven naar beneden kleurnummers 21, 22, 23, 24, 25 en 26.
Mijn nieuwe favoriet is nummer 22.
Welke kleur spreekt jou aan? Probeer gerust de kleurtjes uit bij jouw volgende bezoek.