Piura Bio Peeling

De Piura Bio Peeling is een dieptereiniging en huidvernieuwende behandeling. Dode huidcellen worden van de oppervlakte verwijderd, terwijl de celdeling en celvernieuwing gestimuleerd wordt. De Bio Peeling wordt gebruikt als manuele microdermabrasie met als indicaties  acne, pigmentvlekken, onzuiverheden en huidverbetering. In tegenstelling tot gewone peelings die oppervlakkig werken, werkt de Bio Peeling van buitenaf én van binnenuit. Het stimuleert de huidvernieuwing van binnenuit.

De Piura Bio Peeling is gebaseerd op 100% natuurlijke werkstoffen, waaronder biologische ingrediënten afkomstig uit de Amazone van Zuid-Amerika en is geschikt voor alle huidtypen.

De Piura Bio Peeling is dé oplossing voor huidproblemen als

  • Pigmentvlekken, zwangerschapsmasker
  • Acne, pustels
  • Vale, grauwe (rokers)huid
  • Onzuiverheden, comedonen, grove poriën

De Bio Peeling is eenmalig in te zetten als oppepper van de huid, en geeft dan meteen al een mooi resultaat waarbij de huid er direct goed uitziet.

Voor een meer opbouwend resultaat wordt de Bio Peeling in kuurvorm aanbevolen (kuur van minimaal 3x, eens per maand of eens per 7-10 dagen, afhankelijk van de huid en het aan te pakken huidprobleem).

Bekijk de tarieven voor een overzicht van de prijs.