Gezicht

Ben je toe aan ontspanning, op zoek naar een huidverbeterende behandeling en/of wil je huidverzorging? Je bent van harte welkom bij MOOI In Balans voor professionele behandelingen in een ontspannen sfeer.

Bij de gezichtsbehandelingen kun je kiezen uit de standaard gezichtsbehandelingen en de therapeutische Dr. Hauschka Gezichtsbehandelingen. De behandelingen van Dr. Hauschka zijn uitgebreider en niet alleen een weldaad voor je huid, maar ook voor lichaam en geest.

Ben je meer op zoek naar een anti-aging behandeling die je gezichtscontouren strakker maakt, kijk dan voor meer informatie bij Natural Face Lifting.

Bij alle gezichtsbehandelingen  worden de natuurzuivere producten van Dr. Hauschka gebruikt die passen bij jouw huidbeeld. Verder maakt een  vrijblijvend huidverzorgingsadvies onderdeel uit van je behandeling. Ook zonder behandeling ben je welkom voor advies over thuisverzorging en producten.

Naar wens kun je je gezichtsbehandeling uitbreiden met gezichtsontharing, verven van wimpers en wenkbrauwen en een mooie make-up.