Gezichtsbehandelingen – Dr. Hauschka

Zorgvuldige aanraking. Penseelmassage. Diepe ontspanning. Werkzame impulsen.

De gezichtsbehandelingen van Dr. Hauschka zijn therapeutisch, want ze zijn een weldaad voor huid, lichaam en geest.

De lymfestimulatie  is de basis van een Dr. Hauscka Behandeling. Wanneer de lymfestroom met zachte strijkbewegingen en penseelstreken wordt gestimuleerd, ontspant en ontgift je huid. Zuurstof en voedingsstoffen worden naar de cellen getransporteerd, het weefsel raakt zijn afvalstoffen kwijt. De zelfreinigende processen van je lichaam worden geactiveerd, terwijl jij je overgeeft aan de behandeling.

Naar wens kunnen onderstaande behandelingen uitgebreid worden met gezichtsontharing, verven van wimpers en wenkbrauwen en een mooie make-up.

Dr.Hauschka Behandeling Tijd voor mijzelf – 50 minuten
Deze behandeling kun je beschouwen als een kennismakingsbehandeling met de producten van Dr. Hauschka en mijn werkwijze als Dr. Hauschka Therapeut.
Zeker in deze tijd, waarin veel mensen stress kennen en hier graag iets aan willen doen, kan ik deze behandeling aanbevelen.

De behandeling bestaat uit:

Haren uitstrijken, ontspanning van de hals- en nekspieren – Wisselbaden met geurige kompressen – reinigen/versterken van de huid – lymfestimulatie m.b.v. penselen – voedend masker – decolletémassage – warm kompres nek en schouders – dagverzorging – lichaamsuitrekking – drankje ter afsluiting.

Dr. Hauschka Klassieke Behandeling – 120 minuten 
Gun jezelf een hele speciale korte vakantie. Een ontspannend voetenbad, het uitstrijken van je haren en geurige kompressen laten jou ontspannen. Reinigende en verzorgende maskers en een intensieve verzorging met speciale ampullen regenereren je huid. De penseelmassage bevordert de stroming van de lymfe, voert afvalstoffen af en versterkt het immuunsysteem. Deze behandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel, een gevoel van lichtheid en innerlijke balans.

De behandeling bestaat uit:

Voetenbad – epileren – uitstrijken van benen en massage voeten – haren uitstrijken, ontspanning van hals- en nekspieren – armen losmaken met werking op de rugspieren – uitstrijken van armen en massage handen – reinigen/versterken van de huid – wisselbaden met geurige kompressen – stoombad – verwijderen onzuiverheden – reinigend gezichtsmasker – penseelmassage – huidconditioner – voedend masker – decolletémassage – dagverzorging – lichaamsuitrekking – drankje ter afsluiting.

Dr. Hauschka Ontspanningsbehandeling – 90 minuten
Een behandeling zonder dieptereiniging, die van top tot teen ontspant.

Voetenbad – uitstrijken benen en massage voeten – haren uitstrijken, ontspanning van hals en nekspieren – armen losmaken met werking op de rugspieren – reinigen/versterken van de huid – wisselbaden met geurige kompressen – penseelmassage – huidconditioners – voedend masker – decolletémassage – dagverzorging – lichaamsuitrekking – drankje ter afsluiting.

Dr. Hauschka Reinigingsbehandeling – 90 minuten
Een intensieve dieptereiniging met de natuurlijke cosmetica van Dr. Hauschka, reinigt en verfijnt je huid en zorgt voor een stralende teint. De Reinigingsbehandeling bestaat uit:

Haren uitstrijken, ontspanning van hals- en nekspieren – wisselbaden met geurige kompressen – reinigen/versterken van de huid – stoombad – verwijderen onzuiverheden – reinigend masker – penseelmassage – huidconditioners – voedend masker – dagverzorging – lichaamsuitrekking – drankje ter afsluiting.

Dr. Hauschka Revitaliseringsbehandeling – 105 minuten
Een oppepper voor de vermoeide huid. Bijzonder aanbevolen bij periodes van verandering zoals bij wisseling van de jaargetijden.

Deze behandeling bevat veel elementen van de  Klassieke Behandeling, maar is exclusief het uitstrijken van benen en armen en exclusief massage van voeten en handen.

Dr. Hauschka Acne Behandeling  – 60 minuten
Deze behandeling komt overeen met de Reinigingsbehandeling, maar bevat geen penseelmassage. Er worden producten gebruikt die speciaal zijn afgestemd op het reguleren van de onzuivere, ontstekingsgevoelige huid.

Deze behandeling bestaat uit:

Voetenbad, uitstrijken haren en ontspanning hals- en nekspieren – uitstrijken armen, wisselbaden met geurige kompressen, stoombad, verwijderen onzuiverheden, gezichtsmasker, decolletémassage, dagverzorging.

Voor optimaal resultaat is het aan te bevelen deze behandeling in kuurverband te volgen!!! Een kuur bestaat uit 6 behandelingen, je betaalt 5 behandelingen.

Klik hier voor een overzicht van alle tarieven.