Blijf hier op de hoogte van nieuwtjes, workshops en acties.
Je kunt MOOI In Balans ook volgen op Facebook, Instagram of je inschrijven voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer eens per maand. Inschrijven voor de nieuwsbrief doe je door het invullen van het contactformulier. Je kunt je te allen tijde weer afmelden voor de nieuwsbrief door het linkje onderaan de nieuwsbrief.

– 4 oktober LADIES NIGHT bij Toering Mode-

Vrijdagavond 4 oktober aanstaande is MOOI In Balans weer aanwezig bij de Ladies Night van Toering Mode in Joure. Tijdens deze Ladies Night gelden er leuke kortingen op de nieuwste najaarsmode, kun je je laten opmaken met de nieuwste Limited Edition make-up Natural Spirit van Dr. Hauschka, deelnemen aan een leuke workshop en genieten van lekkere hapjes en drankjes. Kom alleen of gezellig samen met je vriendin, moeder of buurvrouw.

De Ladies Night start om 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur. Deelname aan de Ladies Night is kostenloos, maar opgave is wel verplicht. Opgave ( graag met vermelding aantal deelnemers) kan t/m 1 oktober aanstaande via de contactpagina van deze site. Vol = Vol.

www mooiinbalansjoure nl/contact