Blijf hier op de hoogte van nieuwtjes, workshops en acties.
Je kunt MOOI In Balans ook volgen op Facebook, Instagram of je inschrijven voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer eens per maand. Inschrijven voor de nieuwsbrief doe je door het invullen van het contactformulier. Je kunt je te allen tijde weer afmelden voor de nieuwsbrief door het linkje onderaan de nieuwsbrief.

MAATREGELEN COVID-19

De overheid heeft aangegeven dat het – met inachtneming van de juiste voorwaarden – weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Ik sta graag voor je klaar.

Om de gezondheid en veiligheid van klanten te waarborgen, werk ik alleen op afspraak.
Ik werk volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen mijn praktijk en de belangrijkste zaken wil ik graag vooraf met je delen.

  • Heb je last van één van deze klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten , verhoging of koorts (vanaf 38°), of heeft één van je huisgenoten deze klachten? Neem contact met mij op en blijf dan thuis. We maken dan een nieuwe afspraak.
  • Kom precies op tijd (niet te vroeg en niet te laat). Ben je wat vervroegd? Dan verzoek ik je om eerst even buiten te wachten.
  • Kom alleen naar je afspraak; het meenemen van gasten is niet toegestaan.
  • Gebruik bij binnenkomst de desinfecterende handgel.
  • In verband met hygiëne geef ik bij ontvangst geen hand.
  • Voor jouw bescherming draag ik een mondkapje.

Bovengenoemde maatregelen gelden zolang het nodig is. Ik wil je alvast bedanken voor je begrip en medewerking.

Graag tot gauw,

Liefs, Anja