Na de lancering van de geheel vernieuwde make-uplijn van Dr. Hauschka , was het even wachten op de nieuwe Limited Edition; oftewel de trendkleurtjes van Dr. Hauschka. Maar nu – bijna een jaar later – is ie er dan toch en hij is het wachten waard, want de Purple Light Limited Edition is werkelijk prachtig! Bekijk je de mooie kleuren, dan snap je ook meteen de naam; zacht rosé, krachtig lila en diep paars bepalen de look van deze nieuwe Limited Edition.

De kleur van je ogen wordt intenser door de vier matte en glanzende tinten van het Eyeshadow Palet. En de kleur van het bijpassende oogpotlood (Eye Definer) vind ik wel heel bijzonder; die zit wat tussen paars en taupe in. Mijn persoonlijke favoriet is de uit drie tinten bestaande Teint Powder. Voor een frisse en  subtiel glinsterende finish van je  make-up meng je met een grote kwast alle drie kleuren en brengt die dan aan op je gezicht. Vervolgens kun je eventueel met de paarse tint een blos maken en met de lichtste kleur een highlight boven je jukbeenderen aanbrengen. De Purple Light look wordt gecompleteerd met twee kleuren lipgloss; een rosé-bruine en een dieprode. Zo op het eerste gezicht vond ik beide kleuren niet zo bij de rest passen. Maar eenmaal aangebracht gebeurt er een klein wondertje; alle kleuren komen dan juist heel mooi bij elkaar.

Met de Purple Light Limited Edition kun je een stralende natuurlijke dagmake-up creëren; de Luminous Days, of een expressieve sexy look; de Luminous Skys. In een bijbehorende folder wordt stap voor stap beschreven hoe je beide looks kunt maken.

Ook de verpakkingen zijn bijzonder en perfect passend bij de kleurtjes. Het ontwerp is afkomstig van de Zweedse kunstenares Emma Lindström. Het leuke is dat zij ook het model is voor beide looks Luminous Days en Luminous Skys.

SaveSave

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *