Wimperextensions

Wat zijn wimperextensions

Wimperextensions zijn losse, zijdeachtige haartjes die op een veilige manier aan je eigen wimpers worden geplakt. Hierdoor ontstaat een prachtige natuurlijke wimperverlenging die niet van echt te onderscheiden is. Het effect is een open en verzorgde blik. De wimperextensions zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, diktes en curves. Zo kun je kiezen voor de natural-look of voor de glamour-look Wij adviseren je graag welke look het beste bij jou past en welke geschikt is voor jouw wimpers.

Wimperextensions one-by-one

Bij de one-by-one techniek worden zachte zijden kunstwimpers haar voor haar met een speciale lijm aan de natuurlijke wimpers gekleefd. Het gewenste eindresultaat wordt samen met jou bepaald. Wil je een natuurlijke wimperlijn of kies je voor een mysterieuze, meer intense blik?

Net als alle andere haartjes laten ook je wimpers na verloop van tijd los. Dit moment van loslaten verschilt per persoon, maar de gemiddelde wimpercyclus duurt 6-8 weken. Als je natuurlijke wimper uitvalt, zal de extension meegaan. Om geweldige volle wimpers te houden, wordt aangeraden om de 2-3 weken een navulbehandeling te doen (refill). Na deze tijd is er ongeveer 50% uitgevallen. Behandeltijd  1,5 -2 uur.

Budget wimperextensions

Twijfel je  over het laten plaatsen van wimperextensions of wil je voor een speciale gelegenheid een subtiele set wimperextensions? Met de one-by-one techniek vullen wij je wimperlijn met ongeveer 50% op (behandeltijd 1 uur). Dit heeft al een heel mooi effect. Het eindresultaat zal ongeveer 2 weken blijven zitten. Daarna kun je kiezen voor een full set of wederom een budget set. Opvullen is bij budget wimperextensions niet mogelijk.

 

Bekijk de tarieven voor een overzicht van alle prijzen.