Dr. Hauschka

De twee belangrijkste wetenswaardigheden over Dr. Hauschka Cosmetica:

  • Dr. Hauschka heeft respect voor de wijsheid van je huid; deze heeft het vermogen om zichzelf te verzorgen en te herstellen. De huidverzorging met Dr. Hauschka neemt deze taak niet over, maar versterkt de verzorgingsprocessen van je huid en beschermt haar tegen invloeden van buitenaf.
  • Producten van Dr. Hauschka bevatten extracten van heilzame planten volgens een zorgvuldige samenstelling. De grondstoffen van Dr. Hauschka zijn bijna uitsluitend afkomstig van Demeter-, of gecontroleerde biologische landbouwpercelen uit de vrije natuur of van Fair Trade-projecten.
     

Pionier in natuurcosmetica

 Het werken met heilzame planten en het produceren volgens een uniek ritmisch proces waardoor geen conserveringsmiddelen meer nodig zijn, zijn kenmerkend voor  Dr. Hauschka Cosmetica. Zelfs in de make-up worden plantenextracten als wondklaver en toverhazelaar verwerkt, wat de make-up naast decoratief ook weer huidverzorgend maakt.

Naast het gebruik van heilzame plantenextracten, maakt Dr. Hauschka ook gebruik van hoogwaardige etherische oliën en wassen, kiezelaarde, bronwater, amandelmeel, zijde en mineralen. Bij de productie staat de hele plant centraal; er wordt geen gebruik gemaakt van geïsoleerde, cosmetische werkstoffen.

Dr. Hauschka Cosmetica

  • Is vrij van chemisch-synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen.
  • Is vrij van minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG (polyethyleenglycol).
  • Wordt zonder dierproeven vervaardigd.
  • Het totale assortiment draagt het keurmerk “Gecontroleerde Natuurcosmetica” van de BDIH en/of het NATRUE-label.
  • Is geschikt voor de allergische huid en voor de contactlensdrager.

Onthul je innerlijke schoonheid. Dr. Hauschka gezichtsverzorging raakt meer dan alleen jouw huid. Maak kennis met een holistische verzorging.