Anti-aging

Veroudering verandert ons gezicht. Niet alleen door rimpelvorming, maar vooral door verslapping van  onze gezichtscontouren. Natural Face Lifting is hierbij een zeer effectieve anti-aging methode. Met de Natural Face Lifting behandelingen  wordt je huid steviger, worden rimpels minder diep en worden je gezichtscontouren verstrakt. Prachtige resultaten zijn al mogelijk na slechts  enkele behandelingen.

Met het self-treatment programma Sculpting  kun je thuis je huid aanzienlijk verbeteren en het resultaat van de Natural Face Lifting behandelingen vasthouden.

Een sterk verkorte versie van Natural Facelifting is de bindweefselmassage. Tegen een meerprijs, kun je je gezichtsbehandeling uitbreiden met bindweefselmassage.

LED-therapie; deze behandeling met het LED-lichtmasker is ideaal voor mensen die de collageenaanmaak in de huid een boost willen geven. Je kunt deze behandeling apart boeken of, tegen een meerprijs, als uitbreiding op je gezichtsbehandeling.

Kruidenpeeling Bio Peeling Piura; deze kruidenpeeling wordt ingezet als manuele microdermabrasie, met als indicaties acne, pigmentvlekken en huidverbetering. Is alleen te boeken als komplete behandeling.

Nieuw bij Mooi In Balans is de  Micro Needling. Met steriele naaldjes van een Micro Needling Pen worden talloze miniscule kanaaltjes in de huid gemaakt. Hierdoor kun je heel tijdelijk werkstoffen diep in de huid sluizen. De kanaaltjes sluiten zich vrijwel meteen weer met een huid-eigen collageen. Deze mooie anti-aging methode kun je het beste boeken als kuur, met een interval van 28 dagen tussen de behandelingen.

Twijfel je over welke anti-aging methode, of combinatie van methodes, het meest geschikt is voor jouw huid, neem dan gerust contact op.