Ervaar de nieuwste Limited Edition Make-up van Dr. Hauschka: Natural Spirit

Natural Spirit is de prachtige nieuwe Limited Edition Make-up van Dr. Hauschka en sinds kort te bewonderen bij Mooi In Balans. Volgens velen is het veruit de mooiste make-uplijn die Dr. Hauschka tot nu toe heeft gecreëerd. Sowieso zijn de doosjes van de Duo Blusher en Eye Shadow prachtig om te zien!

Natural Spirit is geïnspireerd door de aardse kleuren zoals het uitzicht over een uitgestrekt landschap. Glinsterend donkergroen, diep bruin en zacht lichtroze, stralen kracht en rust uit. Voor een look vol levendige charme, zelfbewuste sereniteit en natuurlijke elegantie.

Deze prachtige nieuwe look bestaat uit:

  • Blush Duo met de tinten abrikoos en lichtroze die je huid laten stralen.
  • Eye Shadow Palet Duo die een matte warme bruine tint combineert met een subtiel glinsterende beige tint.
  • Volume Mascara voor een krachtig accent in mosgroen.
  • Eye Definer (oogpotlood) in zacht glinsterend mosgroen, accentueert de oogvorm en is perfect afgestemd op de Volume Mascara.
  • Lipstick, met een intense nude tint en zachte glans maakt de lipstick deze natuurlijke, sierlijke look helemaal af.

Individueel Consult make-up Natural Spirit

Zou je graag eens willen ervaren hoe deze mooie look jou staat, dan kan dat natuurlijk. Tijdens een Individueel Consult  voorzie ik jou stap voor stap van een persoonlijke Natural Spirit make-up. Boek hiervoor wel wat extra tijd in aansluitend op jouw normale behandeling. Of maak hiervoor een aparte afspraak. Aanmelden voor een Indivueel Consult Natural Spirit kan via: www.mooiinbalansjoure.nl/contact